13. 08. 2013.

Dan prije...

Uf uf....evo još malo pa stiglo :) SUTRA KREĆEMO!!!!!
Diže se uzbuđenje, pomalo i panika, a bome sada živimo još 300% brže od prije :D
Nije puno ostalo za srediti ali ima još uvijek puno želja i da ne spominjem posla. Ne želimo ostavljati za sobom poludovršene poslove pa spavamo u prosjeku 3-5 sati...ako ne drugo dobro će nam doći 35 sati vlaka da se napokon odmorimo :D

Za one znatiželjne evo našeg popisa opreme:
- 2 x Ruksak veliki (backpack):  45L i 55L, svaki po 13kg
- 2 x Ruksak mali (daypack): 15L i 7,5L , svaki po 4,5 kg

Dakle svako skoro 20kg na leđa i idemo :) Bit će zabavno :D





Što se tiče toga što uzimamo sa sobom, među lijekovima, malim bočicama šampona i deterđenata za suđe/robu, imamo samo najosnovnije od odjeće, kabanicu, par cipela i to je to. Jako praktične su maramice kompresirane u oblik kovanice, koje uz par kapi vode - puf! - eto ti maramice. Male kamperske zdjelice za hranu, i komplet nož-vilica-žlica.



Miso soup, lidl grickalice, sjemenke i suho voće, i meni za gušt dva paketića bombona :) - uz bakice na kolodvorima to će nam biti glavna hrana. "Rakija, rakija, za sve je kriva rakija."... naravno ide s nama (^.^) to će nam biti najosnovniji lijek protiv svih nepoznatih beštija u hrani. Hvala nonićima za to!



Kindl sa putopisima definitivno nam je smanjio kilažu, a na njega dodajemo još jedan naš dokument sa svim informacijama i detaljima lokacija koje razgledavamo. Mali laptop, za pisanje ovog bloga, skype i za posao ofc :D šta će drugo radoholičari nego nositi posao sa sobom :). Fotoaparat i hrpa kartica, i naravno mobitel. Par lastika za zavezati ruksake i osigurati ih od brze krađe, bar su nas tako savjetovali.



Ponijeli smo i ponešto suvenira za lokalce - male jadranske sapune, morske spužve, licitarska srca, razglednice i ružice ručno heklane od kolegice. Male crne knjižice prepune ključnih informacija, i walkie-talkie ili ti motorola svakome po jedna :). Šibice, upaljač nož, kremen, lampe i kompas :).

I naravno najosnovniji dio asortimana - WC papir - sa omčom za ga objesiti oko vrata! :D

Još da malo sredimo stan i sutra drito nakon posla idemo! Juuuhhuuuuu!!! :)

Nema komentara:

Objavi komentar

Slobodno komentirajte :) Bit će nam drago